Зл. Мострова, ИТН: Получената широка подкрепа, включително Ямбол, ни дава най-много места в секционните комисии

NetNews

„Над 430 представители ще има ПП „Има такъв народ” в секционните избирателни комисии в Ямболска област – най-много от всички парламентарно представени партии. В община Ямбол те са 224, в община Стралджа 48, в община Елхово 52, в община Болярово 26, а в община „Тунджа” 83. Всичко това се дължи на широката подкрепа, която получихме от гражданите, включително тук, в Ямболския регион”. Това заяви за НетНюз Златомира Мострова по повод на започналите консултации за определяне съставите на секционните избирателни комисии в петте общини на областта.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

„От каква позиция тръгваме към 47 НС? „Има такъв народ“ доказа, че политическият живот в България, никога няма да бъде същия. Показа още, че има достойни хора, с ценностна система и морал, които могат да върнат изгубения ни авторитет на парламентарна Република. Показа, че принципите и морала, стоят над всякакви безпринципни коалиционни договорки”, каза още Мострова.

По думите ѝ е било модерно да се говори за брой победи на управляващите от ГЕРБ, но победата на последните избори е била на страната на суверена, „защото Бойко Борисов беше отстранен от власт от суверена  и чрез „Има такъв народ“. „На предстоящите избори отново ще разчитаме на всички хора, които вярват, че промяната е възможна и че ИТН е носител на тази промяна, посочи Златомира Мострова.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пияна шофьорка в гонка с полицията в Пловдив

Опит за осуетяване на полицейска проверка направила шофьорка, съобщиха от ОДМВР-Пловдив. Нарушението станало след 18 часа в сряда, когато служители на реда в Раковски подали сигнал със "стоп палка" на движещ се по ул. "Христо Смирненски" лек автомобил "Сеат". Колата обаче продължила по пътя си, но скоро била принудително спряна […]