Знаете ли кои са най-популярните японски кросоувъри в България

NetNews

Японските автомобили традиционно са много търсени и популярни навсякъде по света. В Европа и у нас те са по-слабо застъпени от немските и френските например, но носещата им се слава на изключително надеждни коли, ги прави притегател за много водачи по нашите географски ширини.

И японските, както всички други коли имат своите бестселъри, както и модели, които идват и си отиват. Някои остават търсени на пазара в продължение на много години и десетилетия, а това е невъзможно без всенародното признание и любов.

Съдейки по статистиката на КАТ за регистрираните нови и употребявани автомобили в България през изминалата 2020 година, както и по броя на търсенията в най-големия автомобилен сайт у нас mobile.bg, можем да направим заключение, че най-популярните японски кросоувъри сред българите са пет.

Първата позиция е за Toyota RAV4. Абсолютният лидер сред японските кросоувъри на вътрешния пазар, разбира се, е популярната Toyota RAV4, която се произвежда от 1994 година. Колата, първоначално замислена като средство за активен отдих, е намерила своето място в много семейства и у нас.

Веднага след нея се нарежда прекият ѝ конкурент в лицето на Honda CR-V, а третата позиция е за Nissan Qashqai. Останалите два модела, които допълват този своеобразен Топ 5 са Suzuki Vitara и Mazda CX-5.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Влогърът Емил Конрад откри биологичните си родители (ВИДЕО)

Влогърът Емил Конрад призна, че е открил кои са биологичните му родители. Това популярният ютубър, по традиция, направи с ново видео, в рамките на което говори за преживяването си и също така дава ценни съвети, пише "Монитор". Още в първите секунди Конрад обяснява, че за първи път се чувства толкова […]