Зодиите, които ги уволняват най-често

NetNews

Работното място е като една малка държава със собствени закони и традиции. Това важи особено за по-големите компании, в които има много множество различни отдели, йерархически структури и човек трябва постоянно да играе игри и да внимава къде стъпва. Дипломацията, подмазването и мълчанието са похвати, които всеки човек трябва до известна степен да притежава и упражнява на работното място, ако иска да оцелее за по-дълъг период от време.

Уви, не са малко хората, които не желаят да се впускат в различните корпоративни игри и до последно отстояват себе си и принципите си (без значение дали са прави или не в отделните ситуации), което се набива на очи и бързо може да доведе до тяхното уволнение. Както вече много пъти сме казвали, темпераментът има отношение и към зодиакалния знак.

Ето и кои зодии са по-застрашени от принудително освобождаване от работното място и какво провокира това:

Овен

Един от най-импулсивните знаци в зодиака е като буре с барут, което във всеки един момент може да гръмне. Овенът е непредсказуем и със своята брутална откровеност, която проявява без филтър и по всяко време, нерядко се оказва в ситуации, в които е „настъпил“ висшестоящите си и резултатът е – освобождаване от позицията му.

Телец

Изключително инати, Телците се борят до дупка за своите каузи, дори те да не са справедливи в очите на останалите. Веднъж науми ли си нещо, Телецът захапва и не пуска до последно. Готов е да спори с шефовете си и с всеки, който се изпречи на пътя му и има друго мнение. Това води до много търкания и напрежение и поводи за уволнение.

Близнаци

Представителите на този зодиакален знак често говорят, преди да мислят. Хаотични са, трудно се фокусират и може да кажат и направят неща, които да ги представят в лоша светлина както пред шефовете, така и пред колегите им.

Лъв

Лъвовете не са особено гъвкави и се борят със зъби и нокти срещу много промени, което им създава врагове на работното място. Особено чувствителни са към промени в йерархичната структура, тъй като покрай егоцентричната си природа трудно приемат авторитети и трудно работят в екип. Негативното им отношение ясно си личи и е силен мотив за освобождаване от работното им място, пише Tialoto.bg

Риби

Когато Рибите усетят, че някой се възползва от тях на работното място, те губят интерес и мотивация. Това бързо се забелязва и е предпоставка да бъдат уволнени. В крайна сметка, ако се стигне до това положение, то е в плюс на представителите на този зодиакален знак, защото те не се чувстват добре и така или иначе по всяка вероятност сами ще потърсят нова работа.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!