Зодиите, на които им изневеряват най-често

NetNews

Ако краят на връзката ви е настъпил заради изневяра, не обвинявайте само партньора си. Със сигурност и двамата имате вина за това, че любовта ви е стигнала до ръба на бездната.

Според астролозите има 3 знака в хороскопа, които винаги се оказват в позицията на измамения във връзката.

Ето кои са те:

Водолей

Представителите на зодиакалния знак Водолей са известни с това, че са много безразлични и студени хора, поне във връзките си. Някъде в дълбините на душата си те крият чиста любов. Но предпочитат да не я показват. Макар и несъзнателно, те често нараняват партньора си със своята студенина. Това става причината любимият на Водолея да потърси утеха в чужди прегръдки.

Рак

Раците са изключително любвеобилни и грижовни. Но тяхната любвеобилност и загриженост продължава до момента, в който решат, че партньорът им ги е огорчил с нещо. Тогава самите Раци тласкат любимия си към изневяра.

Представителите на този знак изпадат в подобна ситуация, тъй като се управляват от емоциите си и от силното си чувство на привързаност. Но това често плаши околните и ги отблъсква. За Раците може да се каже, че сами тласкат партньорите си към изневяра.

Дева

Девите са непоправими перфекционисти. Те се вглеждат в детайлите в търсенето на идеала, но честно казано това не води до нищо добро за тях. Постоянните оплаквания, недоволството и критиките подлудяват партньорите на Девата. Представителите на този знак трудно могат да приемат факта, че няма идеални хора. От начало тяхната несигурност привлича околните. Но с течение на времето подобни връзки се разпадат. Заслуга за това има емоционалната скованост и несигурност на Девата, която кара нейните спътници да потърсят по-самодостатъчен партньор.

За Девата също може да се каже, че е от знаците, които сами тласкат любимия си към изневяра.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

В САЩ приеха закон, с който ще преследват допинг нарушители по цял свят

Президентът на САЩ Доналд Тръмп подписа нов закон, който ще позволява на страната да преследва допинг нарушителите на международни спортни състезания, независимо от тяхната националност, предава Гонг. Новият закон, който носи името на Григори Родченков – руснакът, който направи разкритията за системните допинг нарушения в Русия под държавен чадър, е […]