„З@щото съм известен“ в Ямбол: Филип Аврамов идва с размазващо от смях авторско шоу

NetNews

Пикантни откровения, истории зад кадър, инфлуенсърски премеждия и всичко това представено с голяма доза самоирония и хумор. Това предлага комедийното шоу „З@щото съм известен“ на Филип Аврамов – Фицата, който буквално размазва от смях публиката, споделяйки всякакви случки и размисли от неговия живот. Авторският спектакъл на актьора гостува в Ямбол идната сряда, 16 ноември. Началото е от 19.00 часа в залата на общината.

Това не е биографична изповед, а бегло надникване в главата на един талантливи обичан от публиката артист. В „Защото съм известен“ Филип Аврамов повдига завесата пред своя личен и професионален живот, като разказва от сцената интересни случки, които зрителите няма как да знаят, ако не са предадени от първо лице – за неговите жени и деца, за работата му в телевизията, в киното и в театъра, за срещите му с режисьори.

„Аз съм привърженик на истината, защото тя е достатъчно нелепа, и казана в даден момент, в точното време, има страхотна сила. Заповядайте да видите „Защото съм известен“, за да разберете отговора на въпроса „Какво от това, като съм известен?“, споделя Филип Аврамов. А любимата му реплика от шоуто е нещо, което баба му е обичала да казва – „Аз не съм любопитна, но трябва да знам“.

Представлението идва в Ямбол само два месеца след премиерата му в София. Актьорът вече го е представял пред публика в Англия и Германия, където е играл пред наши сънародници в седем града. А сега шества по родните сцени и се радва на изключителен успех.

Съдържанието не е подходящо за лица под 18 годишна възраст.

Билети в театралната каса на Безистена. Телефон за резервации: 0876694083

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Комбито BMW M3 вече е 650 „коня“

BMW представи комбито М3 по-рано тази година, а ето, че вече се появи и първият тунинг пакет за модела. Той е дело на познатата компания Manhart и променя практичния германец като добавя още агресия във вида му и още повече мощност под капака. Визията е допълнена от златисти акценти, познати […]