Иван Бакалов: Борисов блесна с целия си образ

NetNews

Вчера имаше явление на светиня му Борисов от нова джипка по нова неоткрита магистрала – пускат го навсякъде може би като бивш началник на България, абе като Борисов.

Видяха се две неща – заприличва все повече на карикатурите си от Чавдар Николов (и на Комарни;цки, ама Чавдар някак по-напомпан го рисува отдавна и Борисов вече се доближава плътно до този образ).

По-важното е, че вчера блесна с целия си образ – образец за брутална демагогия, лъжи и нападки – език, който той въведе трайно в политиката. Може да се чуе от много други политици, вкл. от някои представители на протестните партии. Най-голямата щета от управлението на Борисов е точно тази. Безобразна подлост и перманентни обвинения. Това стана стил и метод в политиката, който ще продължава години наред след като Борисов остане в миналото. Той събуди и даде нова сила на байганьовщината. Издигна я на власт и на пиедестал, пример за следване. Преди него чак такава простащина и наглост в политиката нямаше.

Разбира се телевизиите продължават да му излъчват селфитата. Те още го обслужват. А от МВР сигурно продължават да му носят и сводката всяка вечер. ПП – И този ще става все по-силен на фона на парламент, неспособен да състави правителство, и който в последните си дни се занимава със закона за НСО за охраната на Борисов и Гешев. Това на Борисов му дойде прекрасно, за шут от воле – той организирал "най-добрите в света" акции на МВР, а го оставили без охрана…

Журналистът Иван Бакалов, Фейсбук

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Как се промени хлапето Джейк от "Двама мъже и половина"

Джейк от "Двама мъже и половина" отдавна не е хлапе, нито пък е актьор. Всъщност Ангъс Джоунс отдавна не е част от шоубизнеса и това е съвсем осъзнато решение, пише каналът "OMG Facts" във vbox7. Екранният Джейк напуска Холивуд и славата по религиозни причини. Започва да се занимава с религиозни […]