Ива Дойчинова: Избори ”2 в 1” са лека шизофрения

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Избори ”2 в 1” са леко шизофренна ситуация от гледна точка на типажа избори, защото фигурата на президента е надпартийна. Не трябва да го асоциираме с партия. Вече три партии го подкрепиха – ИТН, БСП и ИБГНИ. Ако се появи още един проект на Кирил Петков и Асен Василев, също ще се свързва с президента. Това заяви журналистката и водеща Ива Дойчинова.

На президента ще му бъде безкрайно неприятно да направи избори "2 в 1", което дава един трамплин за неговите опоненти, които ще го обвинят в намеса на политическата система в страната. "2 в 1" не са добри за президента, но за гласуването ще са добре, защото ще има повече гласуващи при тази ситуация. Успешен ход няма. За 6 месеца трети парламентарни избори са безкрайно усилие за избирателите, каза още тя пред Нова телевизия.

Когато ние бяхме на площада и много хора ни обвиняваха, питаха къде са вашите лидери. Казвах, че това си е наш избор. Последното поведение на партиите не е лидерско. Нито Слави иска да става президент или премиер, нито Христо Иванов. Това, което ние искаме, е промяна, посочи Дойчинова.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Тошко Йорданов: Татяна Дончева е убеждавала Радостин Василев да разцепи ИТН

На 12 август зам.-председателят на парламента Татяна Дончева от „Изправи се БГ! Ние идваме!“ в 17:30 ч. отива в офиса на депутата от ИТН Радостин Василев, за да го убеждава да разцепи групата на партията и ако нейната партия получи третия мандат от президента, да може с тези гласове да […]