Ива Стоянова напуска управлението на „Нова телевизия“

NetNews

Изпълнителният директор на „Нова Броудкастинг Груп“ Ива Стоянова се оттегля заедно със смяната на собствеността на медийната група.

Вчера Комисията за защита на конкуренцията (КЗК) одобри сделката между „Адванс Медиа Груп“ и „Юнайтед Медия“, с което вече няма пречки пред финализирането на сделката.

„Станах управител на „Нова Броудкастинг Груп“ след покана от досегашните собственици Кирил и Георги Домусчиеви и смятам, че е редно и достойно да се оттегля заедно с тях. Благодаря им за доверието, както и за приноса им за развитието на групата.

Щастлива съм, че в момента медията е абсолютен лидер на пазара и по гледаемост, и по приходи. Работих с изключително мотивиран екип от професионалисти, които вярвам, че ще постигат още по-големи успехи и им ги пожелавам от сърце“, заяви Ива Стоянова в съобщение до медиите.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Електромобилите ще се зареждат за 5 минути

Израелската компания StoreDot обяви, че вече има първите прототипи на иновационни акумулаторни клетки, от които може да бъде сглобена батерия за електрически превозни средства. Най-любопитното е, че тези батерии ще се характеризират с възможност за пълно зареждане за само пет минути. Интересно е още, пише The Guardian, че те ще […]