Иво Ивков: Няма да ви лъжа – лицензът на Левски виси постоянно

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Новият изпълнителен директор на Левски Иво Ивков призна, че лицензът на клуба „виси непрекъснато” заради огромните задължения, натрупани през годините към играчи и треньори.

„Непрекъснато виси лицензът. Няма да ви лъжа. Ние сме в неизгодна ситуация, но имаме поглед как да се промени това и трябва да вярваме, че ще успеем. До Нова година може да има 2-3 промени в административния екип. Тепърва ще надграждаме. В момента сме затиснати от проблемите. Трябва да се договорим с много хора. Трябва да разсрочим, да намалим заплати. Обезпокоен съм, но изобщо не съм отчаян. Няма как след всичко, което се случи да сме в цветущо състояние", каза Ивков на първата си пресконференция като изпълнителен директор.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

„Булгаргаз“ заплаши да спре доставките на газ на „Топлофикация София“

„Булгаргаз“ е заплашил да спре доставките на газ на „Топлофикация София“. Това съобщи кметът на София Йорданка Фандъкова на заседанието на Столичния общински съвет, научи DarikNews.bg. "Тази сутрин получихме и първото писмо от „Булгаргаз“, с което настояват за заплащане на задълженията, предупреждават за принудително прекратяване на договора за доставка на […]