Иво Инджев: И сега водим политиката на Борисов

NetNews

Много хората започнаха да се съгласяват с моята теза, че България не е разделена толкова на ляво и дясно, колкото на изток и запад, говоря за манталитета и това вече се видя от всички. За малко да падне правителството, защото едни хора искат да угодят на Москва у нас. От отношението към това да внимаваме да не дразниме Русия, което беше беше политиката на Борисов през цялото време. Това заяви Иво Инджев пред Телевизия 7/8.

Аз лично съм го чувал от Борисов по телефона, когато ми се обади 2012-а да ми съобщи, че АЕЦ „Белене“ ще се закрие и че иска аз да съм първият, който ще го научи, за да го разпространи чрез своя блог. И аз го попитах, защо ми се обаждате на мен, а той ми каза, за да не ми ядеш повече кокалите. Тогава аз се възползвах и го попитах какво правим с този монумент на Червената армия. Той каза: А, не, това съм го оставил на Фандъкова.

Освен това ние сега преговаряме за газа и не искам да дразниме Путин. Ето това е еманацията на неговата политика през цялото време – не искам да дразниме Путин. За съжаление, аз го виждам и в днешно време това като политика, каза още Инджев.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Предлагат отстъпка от 25 ст. при 50 литра бензин или дизел

Обсъжда се 50 литра гориво месечно да е на по-ниска цена. Предвижда се отстъпка от 25 стотинки на литър за бензин и дизел. Това заяви зам.-министърът на енергетиката Пламен Данаилов. „Това ще важи за физически лица, т.е. такива, които няма да вземат фактура. Отстъпката ще се получава директно в момента […]