Играч на Брайтън е бил арестуван пред нощен клуб по обвинения за сексуално посегателство

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Полицията в Съсекс е арестувала млад мъж и негов съмишленик пред нощен клуб, след като срещу тях е подаден сигнал за сексуално посегателство. Оказва се, че единият от двамата е играч на елитния футболен клуб Брайтън, научихме от Sport Bible.

Имената им не се споменават, но по възрастта им става ясно, че провинилият се е един измежду Тюдор Балута, Айвс Бисума, Енок Мвепу, Якуб Модер, Свивън Алзате, Марк Кукурея, Соли Марч, Алексис Мак Алистър и Тейлър Ричардс.

От ръководството на „чайките“ потвърдиха, че става дума за техен играч, но не пожелаха да коментират допълнително случая преди от полицията да свършат с разследването.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Toyota представи триколесна електрическа тротинетка

Водещият автомобилен производител в света, японската корпорация Toyota Motor, активно работи за създаването не само на електрически автомобили, но също така проектира и произвежда мобилни лични превозни средства. Индивидуалният електрически мобилен транспорт става все по -популярен и търсен в съвременните градове, гъсто наситени с превозни средства. Високият риск от нараняване […]