„Игри на волята“ 5: Радосвета Симеонова е третият отпаднал участник

NetNews

Учителката по английски език от Добрич Радосвета Симеонова е третият участник, който се разделя с мечтата за победа в “Игри на волята” 5.

Амазонката се изправи във финален дуел срещу своята съотборничка Виктория Йорданова, която я победи и спечели 100 златни гроша.

До сблъсъка между двете амазонки се стигна след като Виолета Стайкова и Моника Николаева от Старейшините победиха в битката за спасение. Двете дами от синьото племе бяха номинирани от мъжете и изпратени да се борят за мястото си в играта. Това още повече разедини Старейшините. Бизнес дамата Виолета влезе в остър конфликт с почти с всички свои съотборници.

В съботния епизод на “Игри на волята” зрителите ще видят отново на Арената един от легендарните победители в екстремното риалити – Андрей Гридин. Олимпиецът ще се бори за място в All Stars сезона, а негов противник ще бъде един от най-добре представилите се мъже на кастингите за сезон 5.

Гладиаторите ще имат задачата да заложат за победа на един от двамата бойци в кастинг битката. Ако познаят, те ще получат възможността да пренаредят племената в “Игри на волята” 5 и да получат още повече власт.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Фандъкова: Ще засадя чинар, защото това е любимото ми дърво

Ще засадя чинар, защото това е любимото ми дърво. Това каза столичният кмет Йорданка Фандъкова, която застана зад инициативата „Да изчистим Бългазия заедно“. „Столична община беше първата преди 11 години, която прегърна идеята на bTV за тази доброволческа инициатива – тогава тя се казваше „Да почистим София за един ден“. […]