Идват гигантски смартфони

NetNews

Размерите на съвременните смартфони имат постоянна тенденция към увеличаване на диагонала на екрана. Никой от смартфоните обаче все още не е получил екран с диагонал над 7 инча. Honor, която наскоро се отдели от Huawei и се освободи от санкциите на САЩ, може да наруши традицията и да пусне 7,2-инчов смартфон, който се доближава до таблетите.

Иновацията ще се казва Honor X20 Max и според запознати вече е регистрирана в китайския орган за сертифициране на телекомуникационно оборудване (TENAA). Информация от базата данни на TENAA разкрива някои от техническите характеристики на бъдещия гигант сред смартфоните.

Хардуерната база на Honor X20 Max ще се захранва от процесора MediaTek Dimensity 1100. Екранът на смартфона ще получи диагонал от 7,2 инча. Смартфонът ще работи с Android 11. Автономната работа ще се осигурява от 6000 mAh батерия с поддръжка за 66 W бързо зареждане. Все още няма информация за датата на официалното представяне на Honor X20 Max.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Отново агресия в център за деца в Бургас: Ще има ли наказани дисциплинарно?

Агресия в училище за деца със специални образователни потребности в Бургас е запечатана на нови любителски клипове. В началото на август до bTV бяха изпратени ужасяващи кадри с обиди към ученик в това училище. Тогава всички институции бяха шокирани и започнаха проверки. Прокуратурата в Бургас е удължила проверката с още […]