Издирват мъжа, ритал момиче пред дискотека в Слънчев бряг (ВИДЕО)

NetNews

Продължава разследването по случая с насилието над момиче и момче пред заведение в „Слънчев бряг“, в присъствието на охранители. На появилите се кадри се вижда как мъже ритат паднало на земята момиче. При опит да ѝ помогне, на земята е повален и младеж, съобщи NOVA. Клипът е заснет в събота около 4.30 през нощта.

Полицията и прокуратурата започнаха проверки. Според свидетели двамата младежи са били в неадекватно състояние и са се държали арогантно в дискотеката. Районният прокурор Мария Маркова сподели, че в РП-Бургас е образувано досъдебно производство за лека телесна повреда по хулигански подбуди.

„С установяването и разпитите на множество свидетели ще се установи доколко служителите на охранителната фирма са превишили своите права. Разследването е в много начален етап, издирва се лицето, което не е с униформа на охранителната фирма, за което на записа се вижда, че рита момичето“, обясни тя.

По думите ѝ задържаните са дошли от вътрешността на страната с цел забавление. Предполага се, че са им взети проби за употреба на алкохол и наркотици. „Неадекватното им поведение сочи, че са употребили значително количество алкохол“, заяви тя.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Основната битка в Украйна ще започне есента

Марк Карлтън-Смит, бивш началник на британския генерален щаб, нарече настъплението на украинските въоръжени сили „много прецизно“. Той отбеляза, че офанзивата е точно това, което очаква да види като военен професионалист. „Атаката е много внимателна, много прецизна, внимателна към живота на вашите войници и военните способности. Не искате да атакувате руската […]