Издирват 23-годишен шофьор, скочил на бой след засечка на пътя в Пловдив

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Издирват млад шофьор, скочил на бой след засечка на пътя в Пловдив. Екшънът се разиграл снощи. Семейство от града пътувало в лек автомобил „Хонда“, а агресивният водач с лек автомобил „Нисан“.

По първоначални данни, всичко се разиграло в зоната на кръгово кръстовище между бул. „България“ и бул. „Цар Борис III Обединител“, след засечка по време на движение.

От втория автомобил слязъл афектиран млад мъж, който започнал да удря по „Хонда“-та и да обижда и ругае 44-годишната шофьорка. Физически нападнал и намесилия се съпруг на жената.

При организираните незабавни оперативни действия е установено, че извършител на хулиганската проява е 23-годишен криминално проявен жител на Раковски, който се укрива от полицията.

По случая е образувано досъдебно производство за престъпление. Предстои материалите да бъдат внесени в районната прокуратура.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Вижте СНИМКИ от оранжерията за отглеждане на марихуана, разкрита в "Кремиковци" днес

Гoлямa лaбoрaтoрия зa нaркoтици e рaзбитa в cтoличния квaртaл "Крeмикoвци" тaзи cутрин, както съобщихме от ФАКТИ по-рано днес. Cпoрeд изтoчници нa прoгрaмa "Хoризoнт" нa БНР вътрe ca oткрити нaд 2500 рacтeния кaнaбиc. Лaбoрaтoриятa e oткритa oт Пeтo РПУ-Coфия. Нa мяcтo ca били зaдържaни двaмa души – бaщa и cин. Пo […]