Изповед на една млада вдовица: Форумите за секс спасиха интимния ми живот!

NetNews

Интимният живот на всеки човек е много лична и неприкосновена тема. Все пак много хора решават открито да говорят за сексуалните си преживявания или по-зле… за липсата на такива.

Читателка на jenata.blitz.bg изпрати скандална интимна изповед.

„На 43 години съм и съм вдовица от пет години. Съпругът ми беше с 15 години по-възрастен от мен и в един момент го порази инфаркт,“ така започва разказът на вдовицата Ана.

„Бях много разстроена от смъртта му. Три години дори не поглеждах към други мъже. Но един ден се събудих и разбрах, че вече не е възможно да живея така. Нямам деца, все още съм доста млада жена. Запитах се защо да се отказвам от себе си и живота?“, допълва вдовицата.

Тя призна, че през изминалите години не е имала интимен партньор, но един ден попаднала на сайт за секс запознанства и тогава се случило нещо неочаквано.

„В търсене на приемлив сайт за запознанства за себе си, попаднах на няколко форума за секс. Първоначално се шокирах и отвратих. Никога не съм харесвал порно филми, но истинските истории на реални хора започнаха да ме разпалват много.

Започнах да влизам в тези форуми почти всяка вечер, те стимулираха сексуалното ми желание. Ден след ден все повече се убеждавах, че в крайна сметка имам нужда от мъж, мъжко тяло и колкото и на някого да му звучи неприемливо – имах нужда от секс“, споделя вдовицата Ана.

„Радвах се, че съм във форум, където мъжете и жените се опознаваха и се отдаваха на мимолетни срещи. От една страна е рисковано, но от друга .. защо не?

Така се престраших и се срещнах с човек, който, както се оказа, живее близо до мен. Поради моята подозрителност, преди да се срещна с него, старателно проверих всичко: ние си кореспондирахме дълго време и се чувахме всеки ден за около две седмици. Той говори много за себе си и ми даде акаунтите си във всички социалните мрежи.

Решихме да се видим в един хотел в покрайнините на града, в който живеем. Е, щом се видяхме, установих, че той изглежда по доста различен начин от снимките му в социалните мрежи – беше доста по-нисък от фотосите и това, което бе обявил като информация.

За щастие, това по никакъв начин не се отрази на качеството на секса. Той беше много нежен и не си позволяваше твърде много своеволия с мен.

След тази нощ се почувствах сякаш съм се преродила и животът отново има смисъл“, споделя 43-годишната Ана.

„Никога повече не се видяхме, тъй като се разбрахме сексът да е само веднъж. Но мога да кажа с увереност, че форумите за секс спасиха интимния ми живот. Не се колебайте да се включите в тях – понякога има много ползи от това“, категорична е вдовицата.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Методи Лалов: Независимите прокурори са страхливи

Промяната в съдебната система няма да стане за месец-два, това е дълъг процес и вечна битка. За да са случи, трябват политически промени, да бъдат променени основни правила, които да гарантират, че институциите работят еднакво за всички граждани, а не избирателно… Истинска промяна ще има, когато има промяна на модела […]