Изпратиха Валентин Касабов в тесен семеен кръг

NetNews

Най-близкият семеен кръг и мнозина верни приятели изпратиха народния представител Валентин Касабов в последния му земен път. Депутатът от „Обединени патриоти” почина след тежки усложнения от Ковид-19 на 62-годишна възраст в четвъртък късно вечерта, съобщава Flagman.

За да си кажат последно сбогом с него, в Гробищния парк в Бургас дойдоха председателят на НФСБ Валери Симеонов, кметът на Бургас Димитър Николов, депутати от различни политически сили в Народното събрание, сред които Ивелина Василева, Галя Желязкова, инж. Петър Кънев, Георги Колев, Борис Ячев, Христиан Митев, Димитър Карбов, кметове и зам.-кметове от Бургаска област, председателят на Общинския съвет в Бургас проф. Севдалина Турманова и общински съветници от 13-те общини в Бургаско, изпълнителният директор на УМБАЛ-Бургас д-р Бойко Миразчийски, директорът на ОДМВР-Бургас Калоян Калоянов и говорителят на полицията Цветелина Рандева, негови колеги от телевизия СКАТ и мнозина верни съратници, с които заедно неведнъж са печелили важни битки за България.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Доказаха, че и кокосовото масло е вредно

Въпреки лошата репутация на палмовото масло, се оказва, че и кокосовото с нищо не е по-полезно от него. Тези два продукта се определят от Европейското общество на кардиолозите в категорията храни под формулировката “колкото по-малко, толкова по-добре”, обяснява руският кардиолог д-р Виталий Зафираки, д.м.н. В същата категория, в която са […]