Изпълнителният директор представи Ботев Пд в Женева

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Ботев Пловдив, представляван от изпълнителния директор Даниел Серехидо, участва в Женева в 26-ото Общо събрание на ECA (Асоциацията на европейските клубове), което от септември 2019 г. се провежда за първи път присъствено и под председателството на Насер Ал-Хелайфи (президент на ПСЖ).

Представители на 160 клуба-членове се събраха, за да обсъдят как футболът може да се реформира и да се възстанови от огромното въздействие на пандемията COVID-19 и да чуят новия председател на ECA да изложи своята и визията на Изпълнителния съвет на ECA за бъдещето на ECA и европейския клубен футбол.

Новият съвет постави акцент върху теми като финансовата стабилност на по-силните взаимоотношения със заинтересованите страни в европейския футбол, разнообразието и приобщаването и обновения дух и ценности на ECA. Също така, по време на церемонията асоциацията награди различни клубове в Европа за техните усилия във футболното развитие със следните признания:

Награда за юношески футбол на ЕСА: Спортинг Лисабон Награда на ECA за футбол за жени: Брюж Награда на ECA за социално въздействие: Малмьо Награда на ECA за корпоративно партньорство: ПСВ Айндховен Награда на президента на ЕСА: Байерн Мюнхен

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Караянчева заговори и за свалка след годежа в НС

Председателят на 44-ия парламент и бивш депутат от ГЕРБ Цвета Караянчева коментира по доста интересен начин "годежа", който във вторник разтърси Народното събрание (НС). "Вчера ИТН обяви, че с подкрепата си за българските пенсионери ГЕРБ и ДПС са се сгодили. А когато ДПС подкрепи избора на ИТН за председател на […]