“Изтекоха“ техническите характеристики на новите смартфони на Google

NetNews

Преди около 3 месеца от Google направиха изненадващ ход и разпространиха няколко снимки на смартфоните Pixel 6 и Pixel 6 Pro, като заедно с тях представиха и кратка информация. Въпреки това анонсиране, пълните технически характеристики на двата смартфона все още не са обявени или поне не официално.

Точно седмица преди събитието на което се очаква от Google да представят Pixel 6 и Pixel 6 Pro, ето че техническите им характеристики „изтекоха“ в интернет пространството. Припомняме, че това не е първия път в който това се случва след като вече видяхме редица снимки и видеа с флагманите на Google.

Двата смартфона ще разчитат на първия направен от Google процесор – Tensor. Той обещава да е до 80% по-бърз от Snapdragon 765G, който се използва при Pixel 5. По-големият Pixel 6 Pro ще разполага с три сензора на камерите в задната част, а от Google се хвалят, че това е най-добре разработената камера на смартфон на марката правен някога. Главният сензор е с резолюция от 50MP, докато останалите два са съответно с 12MP за ултрашироката леща и 48MP при телефото оптиката.

Дисплеите при двата модела са съответно с 6.4-инчов диагонал при стандартния модел и 6.7 инча при Pro версията. Те разчитат на OLED технология, а запазена за по-скъпият модел е и променливата честота на опресняване до 120Hz. Също така от Google обещават и бързо зареждане със зарядни, които не са включени в комплекта, като при Pro моделът се поддържа до 30W зареждане, а при стандартния Pixel 6 то е ограничено на 21W.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Васил Божков: Осъдиха Гешев. Бог ли греши или инструментът е развален?

Осъдиха Гешев – инструментът на Господ. Бог ли греши или инструмента е развален? Може би е време да отиде в манастир да си изясни отношенията. Да освободи мястото за достоен човек, който ще спазва законите на Република България. Това написа бизнесменът с 19 обвинения Васил Божков във "Фейсбук". Божков не […]