Илиян Василев: bTV става поредната опора на властта!

NetNews

''За тези, които не са разбрали какво означава смяната в бТВ. По формулировката, която се използва, че телевизията е загубила пазарен дял, което съвпада с обвинение на близки до властта кръгове, че заради своята опозиционност бТВ е загубила влияние, може да се направи обосновано предположение, че новите собственици ще правят бизнес и ще заложат на модела на Нова ТВ – шоу, развлекателни програми, изобщо политическа дезактивация на публиката. Не случайно преминаването към новите собственици стана точно навреме, преди изборите''. Това пише в своя Фейсбук профил политическият анализатор Илиян Василев.

Ето какво още гласи коментарът му за случващото се в бТВ:

''Да припомня – пийпълметрията, която "доказваше" че Нова ТВ на Пеевски и Домусчиев печели пазарни дялове, бе нарисувана, необективна, манипулирана.

Толкова по-необходими и важни стават малкото предавания, канали и телевизии, в които има опозиционност.

И не, не съм съгласен, хората гледат добрата, остра публицистика, с реални алтернативи, и има все повече будни и интересуващи се от политика, власт, международни отношения зрители.

Урокът – всеки опит за еманципация от зависимостите с властта се наказва. Венелин Петков бе сменен по същия безцеремонен начин с водещ, какъвто беше неговият случай.

Щом ПИК се радват, какво повече да се каже.

бТВ поредната опора на властта.

Търсете алтернативните канали и предавания.''

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Най-мъдрите жени според зодията

Някои казват, че ако човек е мъдър на крехка възраст, значи е стара душа, дошла на земята с голям опит. Според други мъдростта се изгражда с течение на годините и живота. Е, ако срещнете някой на крехка възраст, който да ви даде точния мъдър съвет за съответната ситуация, вероятно това […]