„Има такъв народ“ с поредица от срещи в Ямболско на тема „Земеделие, животновъдство и гори“

NetNews

Срещи на тема „Земеделие, животновъдство и гори“ организира ПП „Има такъв народ“ на 29 и 30 май 2021г. в Елхово, Бояново, Гранитово и Ямбол, съобщават от партията. Срещата – дискусия ще се проведе с представители на бранша, които ще имат възможност да поставят лично своите въпроси пред Златомира Мострова, Пламен Абровски и Владимир Русев – народни представители в 45-то Народно събрание от ПП “Има такъв народ“.

Пред земеделските производители, животновъди и работещите в горските стопанства екипа на „Има такъв народ“ ще  представи и основните акценти в областта на земеделието, храните и горите, които са включени в програмата на политическата партия – развитието на балансирано и устойчиво земеделие,  гарантирано високопродуктивно животновъдство с качествено здравеопазване, опазване и възстановяване на българската гора.

Срещите ще се проведат по следния график:

29 май 2021г.

➡с.Бояново от 10.00 часа;

➡Елхово от 14.00 часа в залата на хотел “Диана“;

➡с.Гранитово  от 16.30 часа в залата на кметството;

30 май 2021г.

➡Ямбол от 9 часа в залата на хотел „Диана палас“;

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Джамбазки раздава помагало по българска история на евродепутати

По повод 24-ти май, Ден на светите братя Кирил и Методий, на българската азбука, просвета и култура и на славянската книжовност, евродепутати от различни парламентарни групи в Европейския парламент ще получат като подарък английската версия на първото издание на най-новото учебно помагало по история „Моята България“. Това се случва по […]