Името на Кристиано Роналдо изненадващо се оказа замесено в трафик на наркотици

NetNews

Името на Кристиано Роналдо изненадващо се оказа замесено в трафик на наркотици. Това стана ясно след акция на властите в Ню Йорк. Органите са иззели 50 кг кокаин от двама контрабандисти, а пакетите са били белязани с известното по цял свят лого на португалеца – CR7.

Дрогата е открита при обиска на апартамент на седмия етаж в жилищен комплекс в квартала „Куинс“. При акцията са намерени 200 000 долара в брой и заредено оръжие.

Преди да бъде получена съдебна заповед за обиска, полицаите са провели наблюдение над апартамента и на кола, паркирана пред жилищната сграда. Американските власти уточняват, че наркотрафикантите често използват практиката да маркират своята продукция с логото или инициалите на известни световни личности от спорта и бизнеса. Целта на това е привличането на клиенти, които харесват определен спортист, отбор или марка.

Does CR7 sound familiar? Drug traffickers will use famous names, things, people to brand their drugs. Read more….https://t.co/gZ5A5IPAvs@snpnyc @nyspolice #dea #ny #cocaine #cr7 pic.twitter.com/E2sHBAtRUe

— DEANewYork (@DEANEWYORKDiv) April 1, 2021 Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

При 42,47% обработени протоколи: ВМРО остава извън парламента

Резултатите от парламентарните избори при 42,47% обработени протоколи са следните: ВМРО остава извън парламента с 3,58%. Коалиция "БСП за България" остава трайно трета политическа сила с 14,88%. За ДПС са гласували над 104 хил. души и това им отрежда 8,71% от вота. Демократична българия е четвърта с 10,97% от гласовете. […]