Инсталирането на АГУ на мотоциклети набира популярност

NetNews

По пътищата все по-често започват да се срещат моторни превозни средства с газови уредби. Тази тенденция става особено популярна в Украйна. Изглежда, че ниската цена на газа кара все повече но украинци искат да монтират АГУ на мотоциклет.

Това се доказва не само от различни дискусии, циркулиращи в мрежата, но и от нарастващия брой двуколесни превозни средства с LPG, регистрирани в Украйна! Поредното доказателство за това са снимките, направени вчера, на които се вижда мотоциклет с АГУ, монтирана в областта на багажника. И това не е допълнителен куфар, а газова уредба.

Самата идея за инсталиране на АГУ върху мотоциклет от съображения за безопасност и съмнителна икономичност може да изглежда странна, но всъщност това вероятно има смисъл.

Инсталирането на АГУ на мотоциклети набира популярност


И не става дума само за това да спести от бензин, но и за това как може да се увеличи автономния пробег на мотоциклета. Последният параметър е много важен за тези, които обичат да пътуват на две колела или с тях да доставят различни стоки. Предвид карантината и популярността на доставката на хранителни стоки до дома, смятаме, че тази идея, макар и опасна, е много успешна.

Украински медии проследяват една необичайна тенденция и установяват, че много хора дори търсят LPG оборудване за скутери, мотопеди, джетове и дори домакински генератори. Що се отнася до разходите за монтаж, цените зависят от вида на оборудването и двигателя, но средно струва около 100 долара.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Жена е с опасност за живота след тежката катастрофа вчера в Ямбол

62-годишна жена е с опасност за живота, вследствие на тежката катастрофа, станала вчера в района на моста за к-с "Златен рог" в Ямбол. Тя е пътувала в автомобила, причинил ПТП-то, настанена е за лечение в болнично заведение с фрактура на черепа.
катастрофа Ямбол