ИПБ: Конфликтът Комитова-Нанков е скъп PR, който ще платим ние

NetNews

Хора, свидетели сме на най-големия политически театър, който ни разиграват министрите на Радев и Борисов. Доказателство за това може да видите във видеото от проведената вчера среща в МРРБ с министър Комитова, съобщават от Института за пътна безопасност:

Конфликтът Комитова-Нанков е скъп PR, който ще платим ние, хората на България. И двамата играят в един и същи отбор, твърдят от ИПБ и припомнят, че Институтът години наред настояваше пред Борисов за:

Прозрачност /всички проекти за ремонт и строеж на пътища в България да се качат на сайта на АПИ/

Професионализъм /да се извърши международен одит за качеството и сигурността на ремонтираните и новопостроени пътищата в България/

Почтеност /да се коригира обхватът и цените на ТОЛ-системата, която работи в полза на транспортните фирми/

Министрите на Радев от четири месеца бягат от отговорите на същите въпроси като доказателство е: видеотo от срещата в МРРБ.

Експертите на Института за пътна безопасност предоставиха единадесет доклада, изготвени от международен одитор, на министър Комитова за качеството на ремонтите по време на правителството на Борисов. Поискахме да започне процедура за прекратяване на договори и връщане на аванси от строителните фирми възоснова констатациите от доклада на Сметната палата. От видеото се вижда как Комитова избяга от срещата и отговорите на поставените въпроси и постави в нелепа ситуация своите заместници.

Хора, Нанков и Комитова си пращат хабери, както мафията си ги праща, нападат се един друг, а са двете страни на една и съща монета, в която сме заложници всички които се движим по пътищата на България. За четири месеца загинаха 221 души, което е с повече от 65 човека за същия период на миналата година, а те си мерят кой е по-голям.

Институтът за пътна безопасност ще информира Европейската комисия и всички посолства в България за отказа на отговорните политически лица да гарантират безопасността и ефективността на транспортната система в България, както и ще им изпратим видеото от срещата в МРРБ.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Изследване: Българите са най-скептични към COVID ваксините в ЕС

Само 39% от българите смятат, че всеки трябва да се ваксинира срещу коронавирус като част от гражданския си дълг. Това е най-ниското ниво в целия Европейски съюз, показва „Евробарометър“. Средната за ЕС подкрепа за масовата ваксинация е 66%, като цели 86% от португалците са положително настроени към нея. Също голямо […]