Ирина Шейк като „строга господарка“ в нов професионален ангажимент (ВИДЕО)

NetNews

Много често новините, свързани с Ирина Шейк, съдържат и нейна провокативна визия. Бившата съпруга на Брадли Купър определено е един от любимите на мнозина модели. Красивата рускиня успява само с една снимка в профила си в Instagram да накара мъжете да си мечтаят за нея.

Работата на Ирина Шейк винаги е била свързана с това да демонстрира секси формите си. Моделът определено няма проблем с голотата и е готова да изпълни всяка креативна идея на екипа, с който работи.

Този път тя провокира с един от последните си професионални ангажименти на модела. Ирина Шейк е на корицата на италианското списание Muse, където позира за предизвикателна фотосесия.

На някои от кадрите Ирина влиза в ролята на „строга господарка“, с което успя да привлече интереса на милионните си фенове.

Виждали сме толкова различни рекламни кампании на Ирина, които искрено са ни впечатлявали. От една страна, заради страхотното ѝ тяло, а от друга – заради невероятното ѝ излъчване.

Поставете оценка:

3.2

Оценка 3.2 от 5 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Украйна: Върнахме си цялата Киевска област

Снимка: GettyImages Украйна си възвърна контрола над „цялата Киевска област“, след като нахлулите руски сили се оттеглиха от някои ключови градове близо до украинската столица. Това съобщи заместник-министърът на отбраната Ганна Маляр, цитиран от АФП. „Ирпин, Буча, Гостомел и цялата Киевска област бяха освободени от нашествениците“, написа Маляр във Фейсбук. […]