Искате куфар? Можете да си купите Peugeot

NetNews

Peugeot допълва гамата си от лайфстайл продукти и утвърждава позицията си във високия пазарен сегмент с куфар за ръчен багаж с новото си лого. Създаден въз основа на твърдия модел Samsonite C-Lite, неговият емблематичен дизайн има за цел да се хареса на феновете на френската марката. Този нов куфар за ръчен багаж се предлага в онлайн бутика на марката.

Отчитайки тясната свързаност на автомобилния свят с пътуванията, Peugeot обединява сили със Samsonite за продажбата на своя куфар за ръчен багаж. Емблематичният дизайн на куфара, напомнящ черупка на мида, е неделим от твърдата гама на производителя на продукти за багаж. Гербът с лъвска глава в профил – новото лого на Peugeot, е подчертан от сдържания черен цвят на куфара.

Новият продукт за ръчен багаж е твърд и лек, което му придава устойчивост. Размерите му (55 x 40 x 20 до 23 см с разширяване) и теглото му от 2.1 кг го правят идеален за кратки пътувания с автомобил, влак или самолет. Четирите колела и телескопичната дръжка с двойна тръба улесняват придвижването.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Светослав Малинов: Ще има правителство с труден живот

Най-важното е фигурата на министър-председателя да е силна и да не оставя впечатление, че някой друг зад нея и управлява. Това каза пред БНР доц. Светослав Малинов, ръководител на катедра „Политология" във Философския факултет на СУ „Св. Климент Охридски“, бивш евродепутат от ЕНП. Изглежда, че се връщаме в ситуация на […]