Искрен Веселинов: Раздаването на пари през джипа е по-скоро метафора

NetNews

Раздаването на пари през джипа от премиера е по-скоро метафора. Всичко е в рамките на Министерския съвет, не се радват от джипа, дебатира се и невинаги сме подкрепяли мерки на ГЕРБ, особено сега в ситуацията с COVID. Това обясни Искрен Веселинов от ВМРО в предаването "120 минути" по бТВ.

"Всички партии имат своите програми, но какво ще успеят да реализират е въпрос на коалиция", коментира Кузман Илиев – кандидат за депутат от гражданската квота на ВМРО.

"Това е интересен политически поход на господин Борисов с джипа. Всичко минава през Министерския съвет, има разчети. Всеки обаче си носи политическата отговорност дали парите са правилно похарчени, но това е съвсем друга тема", посочи Кузман Илиев.

"Успяхме да вкараме една мащабна промяна в Закона за административните наказания и нарушение. Например секат непрекъснато горите и получават глоби, които не плащат. Това възпитава чувството за безнаказаност. Не така ще бъде, ако тези хора отработят 20 дена, вместо глобата", припомни Искрен Веселинов.

"Партньорство с ДПС не сме имали, няма и да имаме. Ние сме алтернативата на това ДПС да участва в управлението", отбеляза още Искрен Веселинов.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Влюбена двойка обикаля по света чисто гола (СНИМКИ)

Три месеца след като се срещнали, Силке и Кийран осъзнали, че имат много общи неща – включително желание за естественост. Необичайната двойка туристи печелят все повече и повече популярност всеки ден. Силке Мейс от Гент, Белгия, и Кийрън Шанън от Глазгоу, Великобритания, обичат да пътуват и да танцуват. Двойката се […]