Истината за сексуалните фантазии

NetNews

Понякога се страхуваме да признаем сексуалните си фантазии пред самите нас, а още по-трудно е да ги изречем на глас и да ги споделим с половинката си. Според учените е важно да разговаряте с любимия си. По този начин ще разкриете максимално сексуалността си и ще помогнете на връзката си.

Ето как става това:

Сексуалните фантазии не ви правят развратни

Преди да споделите с партньора си, помислете защо фантазирате за това. Опитайте се да мислите за фантазиите си като за сънища, които възникват в главата ви и над които нямате контрол. Разберете какво точно целите и чак след това споделете с човека до вас. Дали искате разнообразие или просто изпитвате нужда да споделяте всяко едно нещо с половинката си? Каквото и да е просто трябва да разкажете за фантазиите си, независимо дали ще се сбъднат или не.

Това че имате фантазии не значи, че сте откачалки

Сексуалните фантазии не са нещо нецензурно и мръснишко. Мозъкът е най-ерогенната част от тялото ни. Дори най-смелите и извратени сексуални фантазии не са грешни. Всъщност дори са полезни. Фантазиите ви не определят личните ви качества. Ако искате да правите тройка или да ви закопчават с белезници, това не ви прави хиперсексуални.

Не се суетете

Въпросът „Готови ли сте да споделите с половинката си, това което ви възбужда най-много?“ е деликатен и е нужен специален подход. Когато споделяте фантазия наблегнете на това, че искате да опитате нещо ново и това не означава, че сте неудовлетворени.

Поинтересувайте се как се чувства човекът до вас, след като е разбрал за фантазиите ви и му дайте малко време да усвои казаното от вас. Когато говорите за секс фантазии, сте максимално искрени в отношенията си с половинката и това ни прави уязвими.

Секс фантазиите са нещо, което всеки има, но не всеки има смелостта да ги изпълни.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

439 нови случаи на коронавирус, починаха още 12 заразени

36 965 души e общият брой на починалите от коронавирус у нас за малко над две години пандемия. През последното денонощие починалите са 12. Над 58% от смъртните случаи за деня не са били ваксинирани. 439 са новите случаи на заразени с вируса. Положителни са близо 7 процента от направените […]