Истинската Рапунцел разкри тайния си ритуал преди лягане (ВИДЕО)

NetNews

Всяка дама на планетата иска да има дълга, красива и здрава коса. Една красавица от Австралия се радва именно на такава коса – като излязла от детско филмче. Хубавата австралийка има почти двуметрова коса, пише jenata.blitz.bg.

За здравето и дължината на косите си блогърката, която има хиляди последователи в TikTok, полага специални усилия. По думите ѝ те не са никак сложни.

„Благодарение на лесна маска, която мое да си направите сами, косата ще започне да расте бързо. Но не само това – тя ще е и изключително здрава“, категорична е красавицата, която досущ прилича на Рапунцел.

Във видео, публикувано в социалната мрежа, блогър с двуметрова коса под псевдонима Australian Rapunzel (The Aussie Rapunzel) сподели, че през нощта тя нанася маска върху корените на косата, която съдържа две съставки: розмарин и кокосово масло.

За да го приготви сместа дългокосата красавица сварява разтвора в малка купа за 10 минути и след това го оставя да ври за един час. Рапунцел отбеляза, че вместо кокосово масло можете да използвате рициново масло или масла от авокадо, жожоба и риган.

@theaussierapunzel

Share this with someone to avoid hair loss! #LearnOnTikTok #TikTokPartner #hairloss #hairgrowth

♬ Similar Sensation (Instrumental) – BLVKSHP

Поставете оценка:

1

Оценка 1 от 1 гласа.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бюджет 2022 г. най-вероятно ще е готов в края на месеца

Бюджетът за 2022 г. ще бъде готов най-вероятно в края на януари. Това заяви за Bulgaria ON AIR председателят на Бюджетната комисия в парламента Любомир Каримански. Най-вероятно той ще се различава от този на служебния кабинет. В бюджета ще бъдат набелязани харчове по политики, разписани в коалиционното споразумение. Ще има […]