ИТН в Ямбол вече си търси застъпници и хора за секционните избирателни комисии

NetNews

Призив за участие като представители на партията в предстоящите избори под различни форми отправи ямболската структура на „Има такъв народ” към избирателите в областта. „На изборите проведени на 04.04.2021г. доброволци в област Ямбол бяха наши застъпници по собствено желание и без заплащане. На предстоящите избори на 11 юли 2021г. по закон имаме право на членове на СИК. Надяваме се тези членове да са наши симпатизанти или гласоподаватели”. Това пишат от партията в социалните мрежи.

Според информацията, за представителите от областния център отговаря Станислава Колева, общински координатор за община Ямбол. Координаторът за Елхово Мария Петрова отговаря за тази община и община Болярово. В общините „Тунджа” и Стралджа отговорен за представителите е областният координатор Димитър Яламов. В публикацията не се уточнява, дали застъпниците ще получат някакво възнаграждение или отново ще се разчита на доброволци. Членовете на секционните комисии получават заплащане от държавния бюджет за изборите в размер, определен от ЦИК.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Връчиха наградите на победителите в националния конкурс „Моето АЗ“, посветен на художничката Мими Гърбачева

На 17 май 2021 г. в Народно читалище „Светлина 1929” – с. Роза  бяха връчени наградите на победителите в Седмия национален конкурс за изобразително изкуство „Моето АЗ”. Той се организира от община „Тунджа” и читалище „Светлина – 1929” – с. Роза за седма година в памет на младата и даровита […]