ИТН – Ямбол с призив към привържениците си да не се страхуват от административен натиск

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Да не се страхуват от заплахи и натиск от страна на администрацията. За това призовават своите членове и симпатизанти от ПП „Има такъв народ” – Ямбол. „Чуваме, че горски, работещи във ВиК и други държавни или общински служители /като кметове, съветници/ са ви заплашвали”, казват от партията на официалната си страница в социалните мрежи.

От ИТН съветват привържениците си, ако има такива случаи и имат възможност – да ги заснемат, а ако има свидетели – да запишат имената им. След това да се свържат с най-близкия общински координатор или с офиса на партията в София. Сигнали могат да бъдат подавани и на посочените контакти на партийната електронна страница. От ИТН уточняват още, че имат готови екипи от адвокати, които ще се свържат с автора на сигнала и ще направят посещение на място.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Служебното правителство с авариен план за спасение на „Марица – Изток 2“

Държавната ТЕЦ „Марица – Изток 2“ гарантира стабилността и независимостта на българската енергетика, но заради политическо бездействие през годините е в ситуация, в която може да спре след броени седмици заради европейските екологични изисквания. Това коментираха президентът Румен Радев и представители на синдикатите. Държавният глава анонсира вариант, при който да […]