И Андрий Шевченко е заразен с коронавирус

NetNews
И Андрий Шевченко е заразен с коронавирус

Снимка: БГНЕС

Старши треньорът на Дженоа и легенда на украинския футбол Андрий Шевченко е заразен с коронавирус, съобщават от италианския футболен клуб.

Освен това капитанът на отбора Доменико Кришито също е дал положителна проба за коронавирус.

Шевченко и Кришито са под карантина. Тренировките на Дженоа ще бъдат подновени на 29 декември под ръководството на помощника на Шевченко – Мауро Тасоти.

Шевченко пое Дженоа на 7 ноември. Той беше начело на украинския национален отбор от юли 2016 до август 2021 година. Под негово ръководство отборът не успя да се класира за Мондиал 2018, но участва на Европейското първенство 2020, където достигна до четвъртфиналите.

Украинският нападател игра за Динамо Киев, Милан и Челси. Той е носител на „Златната топка“ за 2004-а за най-добър футболист в Европа. С Милан той спечели Шампионската лига през сезон 2002/2003.

Шевченко има 48 гола и 111 мача за националния отбор на Украйна.
 

Източник: https://dnes.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

3-годишно дете е в болница, паднало от третия етаж

Снимка: БГНЕС Тригодишно дете е в реанимацията на Областната болница в Сливен след падане от третия етаж на жилищен блок. То е в стабилно състояние, с черепна травма, но контактно и в съзнание. Сигналът е подаден на тел. 112 около 11:30 ч. на 28 декември, предаде БГНЕС. Детето е паднало […]