Йомов: Докато съм жив ще твърдя, че трябва да играят повече българи

NetNews

Георги Йомов коментира сезона на ЦСКА, като заяви, че тимът определено не е постигнал целите си от началото на кампанията.

„Не беше това годината, която искахме. Не искахме така да се развие годината за нас, но не бих казал, че Купата е утешение. Това е много важен мач, в който ние трябва да покажем, че можем да защитим купата от миналата година и да направим всичко възможно да зарадваме феновете“, заяви Йомов пред „Код Спорт“.

„Мач като всеки един финал. Твърд мач. Надявам се да излезем победители от него и да зарадваме нашите привърженици.“

„Там, където трябваше да печелим лесни точки, ние ги загубихме. Наши грешки, които няма как да върнем. Това оказа огромно влияние върху разликата в точките. Смятам, че това ни изигра лоша шега и заради това се получи така“, призна играчът.

„Докато съм жив ще твърдя, че трябва да играят повече българи. Смятам, че има доста качествени футболисти в България. Но така са решили треньорите, така е решил клубът. Това е тяхно решение и ние не можем да го коментираме, но моето мнение е, че трябва да играят повече български футболисти“, допълни Йомов.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Ген. Уесли Кларк: Следващата цел на Путин може де е Молдова, иска да възстанови Съветския съюз

Генерал Уесли Кларк е роден в Чикаго през 1944 г. Получава престижната стипендия „Роудс“ и е приет в Оксфорд, където учи философия, политика и икономика. По-късно завършва и висше военно училище.В продължение на 34 години служи в редовете на американската армия, както и в Министерството на отбраната на САЩ. Участва […]