Казийски: Мечтано начало за мен в Тренто

NetNews

Българската волейболна звезда Матей Казийски коментира жребия в италианската Суперлига. Матей Казийски, който премина в Итас Трентино Волей (Тренто) ще се изправи срещу Радостин Стойчев, с който спечелиха заедно 15 трофея с тима на Тренто, още в първия кръг на волейболната Суперлига на Италия.

Тренто на Казийски е домакин на Верона Волей, който е воден от Радостин Стойчев, а в тима играе и национала Аспарух Аспарухов, на 10 октомври в мач от 1-ия кръг.

"За начало на сезона, честно казано, не можах да поискам нищо по-добро: Мач директно срещу Верона ще ме успокои, защото ще имам много познати лица около себе си, както в моята, така и в половината на противника“, заяви Матей Казийски, който до миналия сезон игра за Верона. „Стартът ни със сигурност ще бъде предизвикателен, но по тази причина си представям, че е много стимулиращ. Ще трябва да се подготвим добре, за да можем да бъдем агресивни и готови веднага, като вземем предвид разчитаме, че в рамките на 8 дни ще изиграем полуфинала на Суперкупата и след това ще се изправим срещу шампиона Кучине Лубе (Чивитанова). Надяваме се да започнем с успех“, добави №1 в Тренто.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Тома Биков: Ще има правителство на партиите на протеста и ДПС

"Ние го заявихме в декларациите – ще сме конструктивна опозиция. Очевидно се оформи вече мнозинство при избора на госпожа Митева като председател на парламента. Тя беше подкрепена от партиите на протеста и ДПС. Лично аз смятам, че тази конфигурация ще се запази. Според мен ще има правителство на партиите на […]