Какви тоалети избраха жените за откриването на Народното събрание (СНИМКИ)

NetNews

На откриването на 46-ото Народно събрание няколко дами се откроиха с избор на смели, ярки цветове за тоалетите си, отбелязва ladyzone.bg.

Мика Зайкова, която откри първото заседание, облече свежо сако с флорален принт за първия ден от работата на новото Народно събрание. Розовата риза и големите розови цветя определено се открояваха на фона на банките от светло дърво в парламента, както и строгите костюми на колегите на Зайкова. Смелият подход на Мика Зайкова нямаше как да не бъде забелязан.

Това е вторият път, в който тя открива заседание на Народното събрание като най-възрастен народен депутат. На този ден при 45-ото Народно събрание тя подходи доста по-класически към външния си вид, залагайки на черното.

Мая Манолова се появи в костюм в цвят мента. За предишното 45-о НС тя отново беше с едноцветен костюм, но в строго синьо. Тогава бившият омбудсман все още не беше свалила мартеницата си в първия ден на 45- ото НС.

Ива Митева бе малко по-обрана в избора на цвят за тоалета си – бледо масленозелено. Депутатката от "Има такъв народ" се появи с рокля и сако с акценти в цвят старо злато и голяма черна чанта.

Корнелия Нинова също избра сет в светъл цвят, подходящ за лятото. От нейна страна това също е разнообразие, имайки предвид, че в първия ден на предишното НС лидерът на БСП не изненада с визията си. Тогава бе облечена с класическите бяла риза и тъмно сако.

Татяна Дончева се появи с разкроена светла, дълга рокля, сако и обувки в светлосиньо, докато в миналия парламент бе заложила на черното. Друг обаче беше акцентът във визията на Дончева – чанта на френската модна луксозна марка Givenchy.

Моделът на чантата е "Антигона". Коженият аксесоар се продава в няколко различни варианта – малка, средна и голяма, а цената му е колосална – 4 000 лева. Отстрани на чантата има и пуснати допълнителни кожени парчета с капси, за да може тя да се събира или отпуска.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Харви Уайнстийн не се признава за виновен

Бившият холивудски продуцент Харви Уайнстийн не се призна за виновен по обвинения в Лос Анджелис в сексуални посегателства, заяви прокуратурата, цитирана от Ройтерс. 69-годишният Уайнстийн се яви за пръв път пред съда в Лос Анджелис след като във вторник беше екстрадиран от Ню Йорк, където излежаваше 23-годишна присъда за изнасилване […]