Какво ви разкрива новата любов на бившия ви

NetNews

Колкото и да не си даваме вид, че се интересуваме, новата любов на бившия ни партньор често предизвиква любопитството ни. И това е още по-осезаемо, ако сте били дълго време заедно.

Да видим какво може да ви разкрие новата любов на вече бившия ви любим според flagman.bg:

1. Тя прилича много на вас

Ако новата любов на бившия ви много прилича на вас, това означава, че той не ви е превъзмогнал. Очевидно, в другите жени вижда вас и съзнателно търси дама с вашите черти. Това обаче не бива да ви обнадеждава, защото ако искаше още да сте заедно, най-вероятно нямаше да ви търси заместничка. Твърде вероятно е да има по-дълбоки причини, поради които той не вижда смисъл да подновявате връзката си, но това не означава, че още не ви обича.

2. Тя е вашата пълна противоположност

И това е много интересно. Не е изключено той да не иска новата му любов да му напомня по никакъв начин за вас или пък търси нещо различно. Обикновено, след дълга връзка партньорите се насочват към противоположностите на бившите си. Това се случва най-често, когато са си омръзнали и любовта отдавна си е отишла.

3. Тя не е привлекателна, но пък е много богата

Ясно ви е, че изборът му е ориентиран не в търсене на любов, а на изгода. И това е още един повод да се убедите, че сте направили добър избор с раздялата.

4. Тя му подхожда идеално

Ако сте имали трайни различия и несходства, а сега той е намерил идеалната за него, наречете го съдба и потърсете своя късмет.

5. Тя не му подхожда въобще

Не си мислете, че е сляп, просто не иска да е сам. Очевидно след раздялата с вас, чувства празнота и се опитва да я запълни с първата срещната. Скоро, когато еуфорията, че е с друга жена отмине, той ще потърси нещо по-добро.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Благотворителна кампания на поредния антиправителствен протест

Протестиращи срещу правителството и главния прокурор тази вечер демонстрираха пред Министерството на отбраната. Те поискаха оставката на вицепремиера Красимир Каракачанов, като една от изказаните причини беше сделката за над 2 милиарда лева за закупуване на 8 американски изтребителя Ф-16, съобщава БНР. Обичайно, преди това протестиращите се събраха на площад "Независимост". […]