Какво да правите докато електромобилът ви се зарежда?

NetNews

Едно от считаните за най-досадни неща при електромобилите са именно зарежданията по време на пътуване и въпреки развитието на батериите и зарядните мрежи, то все пак трябва да изчакате определено време, за да се върне малко заряд в батерията на колата.

От Volkswagen са помислили за това и предлагат няколко занимания докато изчаквате вашият ID.4да се зареди. Първата и най-близка до ума идея предполага изчакване и почивка в колата, като от марката подчертават опциите за настройки на седалката и наличния панорамен покрив като опции.

Второто предложение изисква малко повече движение и предлага разходка около мястото, където сте спрели за презареждане. Няколко обиколки със сигурност ще помогнат за по-бързото изминаване на времето.

Третата идея също използва екстрите на колата и по-конкретно WI-Fi връзката, като предложението включва да изгледате епизод от своя любим сериал или просто някое развлекателно видео. Ако притежавате Tesla, то вариант е да изиграете и някоя игра, като предложението е по-скоро наше и по разбираеми причини не е включено от VW.

Благодарение на нова опция в ID.4, която до сега не бе достъпна при ID.3, може към първата идея за почивка да включите и масаж, който се предлага само за предните седалки на електрическото SUV.

Последното предложение може би ще се хареса доста на дамската част, а именно да посетите близък магазин и да напазарувате каквото ви трябва или пък не само. Доста често големите магазини имат на разположение станции за зареждане на ел. автомобили.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Арестуваха 40-годишен мъж за грабежа на банка в Дупница

Полицията в Дупница e задържала 40-годишен мъж за грабежа на банков клон в града. Именно той е предполагаемият извършител на тежкото криминално престъпление. Малко след 14.00 часа днес мъж с пистолет и бейзболна бухалка е нахлул в офис на банка. Маскираният е успял да влезе в трезора, където е бил […]