Какво пазаруваме през различните месеци от годината?

NetNews

Декември настъпи преди седмица и предстоят безброй подаръци, стоки за дома и неща, които сме забравили да купим през годината. foodpanda изброи най-добрите продукти за закупуване всеки месец, плюс празниците, когато ще намерите добри предложения, както и вещите, с които хората най-често се сещат, че трябва да се сдобият през въпросния месец.

Януари – С новата страница в календара идва и нов старт за покупките. През този месец, масово хората мислят за спорт, за да се справят с натрупаните килограми по време на коледните празници. Фитнес уреди и спортно облекло изобилства сред покупките.

Февруари – Това месецът на любовта и изненадите. През този месец се усеща ръст в продажбите на дрехи, вино и шоколад в изобилие.

Март – През март няма големи празници, но това не означава липса на продажби. Подходящо е да мислите за летни аксесоари за къщата, например барбекю.

Април – Покрай Великден продажбите се засилват, освен това април е подходящ месец за пролетно почистване, което неизменно върви и с разходи за нови покупки за дома.

Май – През този месец започва множество разпродажби на зимни стоки, както и промоционални пакети за ранни записвания за летни почивки.

Юни – Може да е един от по-кратките месеци в годината, но предлагането на възможности за закупуване на стоки на добри цени е факт. През юни се отчита ръст на продажбите на бельо и бански.

Юли – Обикновено температурата се повишава през юли, но цените на някои артикули падат. Подходящо е да закупите бижута, мебели, спортни стоки.

Август – Училищните пособия са сред най-купуваните през август, с презумпцията, че ще са по-евтини от през септември. Август е подходящ месец за купуване на техника.

Септември – Започнете да се оглеждате за зимни стоки. През септември се увеличава и търсенето на козметика.

Октомври – Бум на резервиране на зимни ваканции и пазар за есенни дрехи. Ученическите принадлежности също отчитат голям ръст, както и детските дрехи.

Ноември – Месецът на Черен петък. Благодарение на този ден през ноември има ръст на продажбите на почти всичко- дрехи, козметика, техника, аксесоари за дома.

Декември – Краят на годината е само началото за отстъпки в някои продуктови категории. Потърсете продажните цени на тези артикули през декември:

– Електроника – Сделките за електроника от Черния петък от края на ноември ще се пренесат в новия месец:

– Играчки – Играчките са популярен коледен подарък, а магазините обикновено са домакини на големи разпродажби.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

"Спешна помощ" получава 20 нови линейки

Министърът на здравеопазването Костадин Ангелов получи от изпълнителя по договора и ще предаде на центровете за спешна медицинска помощ в София, Пловдив, Бургас, Варна, Добрич и Търговище 20 нови оборудвани линейки, предаде БНТ. Автомобилите са закупени в изпълнение на проект BG16RFOP001-4.001-0001 "Подкрепа за развитие на системата за спешна медицинска помощ", […]