Какво ще видим при представянето на iPhone 13?

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

До премиерата на новия iPhone 13 остава по-малко от седмица, а по-голямата част от слуховете, които витаят в пространството от последните месеци са потвърдени от доставчици и близки до компанията, които знаят повече за нейните планове. Според синтезираната информация от 91Mobiles, опциите при iPhone 13 ще са следните:

iPhone 13 Pro и 13 Pro Max ще се предлагат с място за съхранение от 128GB, 256GB и 512GB в черен, сребрист, златен и бронзов цвят.

Останалите две версии – iPhone 13 и iPhone 13 Mini ще бъдат предлагани в черен, син, лилав, розов, бял и специалния червен цвят, но с капацитет от 64GB и 128GB. Най-вероятно това няма да са крайните варианти в които смартфоните ще се предлагат или поне що се отнася до мястото за съхранение, където най-вероятно ще видим поне още няколко опции.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

БСП напусна със скандал заседанието на СОС

Общинските съветници от групата на „БСП за България“ напуснаха със скандал заседанието на Столични общински съвет, несъгласни с начина по който от ГЕРБ решиха да направят промени в състава на постоянните комисии. До напускането на групата на „БСП за България“ се стигна, след като от управляващата партия ГЕРБ се опитаха […]