Как да го накараш да съжалява, че вече не сте заедно

NetNews

Отношенията с половинката ти се приближават към своя край и определено искаш да се увериш, че той разбира какво е загубил. Може би искаш да бъдете отново заедно или искаш просто да му припомниш каква голяма възможност е пропуснал, изоставяйки връзката ви.

Накарай бившия си да съжалява, че те губи като деликатно и с финес концентрираш вниманието му не върху него, а върху себе си. Остани на разстояние, направи положителни промени в живота си и бъди отворена за нови възможности.

Ето как да го накараш да съжалява, че те е загубил:

Усмихвай се

Раздялата е гадна работа – наранено сърце, тежки и объркани чувства, не намираш смисъл да се събуждаш сутрин. И все пак – най-доброто отмъщение е да си щастлив! Макар в случая по-скоро да се преструваш на такъв. Но усмивката със сигурност ще привлече вниманието му към теб и той поне за миг ще се замисли дали пък не си по-добре без него?

Бъди учтива

Много, много, ама много важно е да се държиш на ниво! Избий си от главата всякакви идеи да му вдигаш скандал на публично място, да го подминаваш демонстративно или да му скрояваш номера. Напротив, бъди любезна и мила, това е огромна сила на превъзходство, която направо ще го размаже. А и нищо чудно да бъде заинтригуван отново от теб.

Общувай с други мъже

Не подценявай силата на мъжката ревност. Не стой настрани от другите мъже, само да покажеш на твоя бивш, че те не те интересуват, а мислиш само за него. Това е жалко! Бъди внимателна, обаче, не трябва и прекалено демонстративно да флиртуваш.

Опитай се винаги да изглеждаш добре

Купи си нещо ново. И скъпо! Заслужаваш го! Освен това ще се почувстваш много по-уверена и привлекателна.

Не му отговаряй веднага на съобщенията и обажданията

Изчакай, ако имаш търпение, дори дни. Нека му стане ясно, че не си на негово разположение. И шесто – Опитай се да си по-добре без него. Прави всичко онова, което той не е бил съгласен да правиш. Виж се с някое по-бивше гадже, отиди на дискотека и се прибери по изгрев слънце. Ако не провокираш неговото разкаяние, че те е изпуснал, току-виж си осъзнала, че наистина ти е по-добре без него.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Заев в Брюксел: Дишаме, живеем и растем с европейските идеи

Премиерът на Република Северна Македония Зоран Заев, придружаван от вицепремиера по европейските въпроси Никола Димитров и външния министър Буяр Османи, разговаря днес в Брюксел със заместник-председателя на Европейската комисия и върховен представител по въпросите на външните работи и сигурността Жозеп Борел, съобщава "Независен весник", цитиран от БТА. След разговора Борел […]