Как да открием изгубен Android смартфон?

NetNews

Ако притежавате устройство с oперационна система Android и сте го изгубили, то ще ви дадем няколко съвета, които могат да ви помогнат за неговото локализиране, ако то все още е включено. Благодарение на функцията Find My Device, може да видите местоположението на устройството си, ако разбира се тази функция е включена от настройките и телефонът е свързан към сателит и с активен Google акаунт.

Ако приложението Find My Device е инсталирано на изгубеното устройство и то има достъп до локацията и интернет връзка, то устройството може да бъде локализирано чрез приложение за смартфон, таблет или лаптоп или сайта на Find My Device.

Освен че може да видите последната локация на устройството си, чрез приложението може още да видите капацитета на батерията му, последната Wi-Fi мрежа към която се е свързал или пък да включите аларма в рамките на 5 минути, да заключите устройството и да излезете от своя Google акаунт или да изтриете всичката информация от него.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван.

Next Post

Тествахме “Световната кола на годината” - Volkswagen ID.4

Първият глобален електрически модел Volkswagen ID.4 има тежката задача да покаже на широкото общество, че автомобилите на ток не са толкова страшни и могат да бъдат достъпни за всички. Електрическото SUV си заслужи наградата „Световна кола на годината“, което пък от своя страна завиши още повече очакванията, които се поставят […]