Калина Константинова: Преди нашето управление държавата се страхуваше от мафията

NetNews

Преди нашето управление държавата се страхуваше от мафията, при нашето управление вече мафията се страхуваше от държавата. Това заяви в ефира на Нова телевизия Калина Константинова от „Продължаваме промяната“.

Тя допълни, че въпреки това пред страната стоят още много задачи за изпълнение, като отбеляза, че основната цел е след изборите да има стабилно мнозинство от поне 121 депутати, за да се продължи с реформите. В тази връзка Константинова изрази надежда служебният кабинет да осигури провеждането на честни и прозрачни избори.

По отношение на „Демократична България“ бившият вицепремиер подчерта, че формацията остава техен естествен партньор, с който доказаха, че заедно могат да работят добре.

На този етап обаче сме изправени пред задачата да разгърнем нашата програма в дълбочина и в детайли. Освен това вярвам, че самостоятелно „Демократична България“ ще бъдат много по-силни, обясни Константинова.

По темата с „Газпром“ тя сподели, че на този етап руската компания не е партньор, на когото България може да разчита. Според нея трябва да следваме българския интерес, който е да се осигури най-евтиния газ.

Източник fakti.bg.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

На практика Русия не може да бъде изолирана

На практика е невъзможно Русия да бъде изолирана. „Непрекъснатите гръмки изявления за „изолацията на Русия“ също са причина да покажем, че това далеч не е така. Като цяло е доста трудно да се постигне това, а за нашата страна е практически невъзможно. Защото най-големият ядрена енергетика, най-голямата държава по площ […]