Каназирева: Партиите на протеста се поставиха в изолация

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Т.нар. партии на протеста не са партии на промяната, след като видяхме какво се случи в два поредни парламента и този цирк от последните дни с покупко-продажбата на депутати. След тези грозни обиди, размяна на реплики и обвинение в извършване на престъпления смятам, че те самите се поставиха в изолация и не знам как утре ще работят помежду си.

Така Дани Каназирева от ГЕРБ коментира развилия се през последните дни скандал с Татяна Дончева от ИБГНИ и Радостин Василев от ИТН в предаването "Лице в лице", като допълни, че според нея последните "сценки" са поставили държавата в една "унизителна ситуация".

Каназирева коментира и желанието за големи реформи в последните минути на 46-ото Народно събрание.

"Не може при липсата на мнозинзство и редовно избрано правителство, което да има ясна програма и приоритети, да си позволят да внасят подобни промени и да гласуват. Един парламент, който към момента вече трябва да бъде разпуснат, не трябва да хвърля и съдебната власт в хаоса. Най-вредното нещо за законодателния процес е бързината", обясни тя.

Според Каназирева по време на предстоящите избори трябва контролните разписки да бъдат преброявани и да не се разчита само на софтуерни специалисти, за да не се лишаваме от правото на граждански контрол.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Пенсионерите ще получат по 120 лв. добавка към пенсиите за октомври, ноември и декември

Добавка от 120 лева за всеки пенсионер за октомври, ноември и декември прие окончателно парламентът в актуализацията на бюджета на държавното обществено осигуряване за 2021 г. Предложението на ДПС за 120 лева добавка към пенсиите беше прието със 122 гласа "за", 93 "против" и 3 гласа "въздържал се". От "Има […]