Кандидатите на „БСП за България“ в Ямболско продължават инициативата „Памет и слава“

NetNews

Да възстановят липсващите букви от имената на паметника на загиналите във войните в с. Каменец се ангажираха кандидатите за народни представители от листата на „БСП за България“. Паметникът е един от най-внушителните в региона, но за съжаление имената на загиналите във войните, които са на достъпна височина, ги няма. „След изборите ще направим всичко възможно да установим липсващите имена и на ги възстановим“, ангажира се водачът на листата Кристиан Вигенин.

Кандидатите на „БСП за България“ продължават с обиколките си в региона и заедно със срещите с хората реализират и инициативата „Памет и слава“, с която отдават почит към паметта на загиналите за свободата и независимостта на България местни герои.

В община Стралджа те почетоха първо паметта на загиналите от Александрово, след това положиха цвете пред паметника на загиналия едва на 20 години антифашист Костадин Дойчев в Поляна, почетоха паметта на загиналите във войните от с. Каменец, отдадоха почит на загиналите във войните от с. Войника, поклониха се и пред паметта на загиналите  антифашисти в местността „Даржевица“.

Кандидатите от листата на „БСП за България” продължиха своите обиколки и из Иречеково, Воденичане, Джинот, Зимница, където  сведоха глави пред паметниците на загиналите във войните. В общинския център Стралджа положиха цветя и пред трите паметника в  парк „Младост“ в града. Инициативата им в Стралджанско завърши с отдаване почит и на загиналите за България от с. Лозенец.

Срещите с избиратели в Ямболска област продължават, защото кандидатите за народни представители чрез тях пишат регионалната си програма за решаване на проблемите, посочени от хората.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Техническият факултет в Ямбол стартира днес международна научна конференция

Днес започва организираната от ямболския Факултет "Техника и технологии" ежегодната международна научна конференция ICTTE 2021 на тема: "Техника, технологии и образование". Форумът се осъществява онлайн и включва доклади на над 100 участници от страни от различни части на света.
технически факултет Ямбол