Каракачанов: Няма сила, която да ме накара да наричам моята внучка „то“

NetNews

Няма сила, която да ме накара да наричам моята внучка „то“, за мен тя е моето момиче, защото е от женски пол!

Това написа във Фейсбук вицепремиерът и военен министър Красимир Каракачанов, като уточни, че това е коментарът му пред радио К2 спрямо намерението на председателя на американския Конгрес Нанси Пелоси да премахне “полово обвързаните местоимения”.

"А това, че някой някъде иска да прави експерименти и да възпитава децата не с традиционното отношение към родителите…

Извинявайте, но ние не живеем в някакъв съветски концлагер, където хората нямат пол, нямат имена, нямат етнос и религия, а са със затворнически номера!

Ние не сме в хитлеристки или съветски концлагер! За мен моята внучка ще бъде моето момиче, защото тя е момиче по рождение!

За мен моята дъщеря ще бъде моето момиче, защото аз съм я отгледал като момиче и тя се е проявила като жена, раждайки ми внучка!", пише още Каракачанов.

Така той коментира намерението на председателя на американския Конгрес Нанси Пелоси да премахне “полово обвързаните местоимения”

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Премиерът: Поклон за Филип Трифонов

"Поклон за Филип Трифонов!". Това написа във Фейсбук премиерът Бойко Борисов в памет на актьора, с който днес близки, приятели и колеги си взимат последно сбогом. Филип Трифонов почина в сряда на 73-годишна възраст. Той е роден на 4 май 1947 г. Следва aктьoрcкo мaйcтoрcтвo във ВИТИЗ в клaca нa […]