Караянчева: Радев, усмири глутницата, на която даде власт!

NetNews
Сподели статията, нека повече хора узнаят!

"Радев, усмири глутницата, на която даде власт да унижава българското лекарско съсловие! ".

Това написа в профила си във Фейсбук бившият председател на Парламента Цвета Караянчева. Повод бе уволнението на проф. Асен Балтов от болница "Пирогов".

"Истинската цивилизация е за хора, които уважават опонента и признават неговите качества и постижения. И докато служебният чиновник Кацаров не е излекувал и един човек, проф. Балтов и екипът на Пирогов буквално воюва за здравето и живота ни. Месеци наред той страдаше с нас в страха ни, успокояваше ни, обясняваше как да се предпазим, докато вие с Кацаров подценявахте публично пандемията и подхранвахте антиваксърски настроения. Днес сте го уволнили на излизане от операционната. Една дума има за това – падение. Професор Балтов, поклон пред Вас!", допълва Караянчева.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Бойко Рашков обяснява за санкциите срещу Пеевски и Божков

Вътрешният министър Бойко Рашков и представители на Прокуратурата са поканени днес в парламентарната комисия "Магнистки", предаде NOVA. Двете ведомства трябва да дадат информация за това каква са свършили дотук във връзка с наложените санкции на бизнесмените Васил Божков, Делян Пеевски и бившият зам. – директор на Бюрото за контрол на […]