Касано: С Тоти цяла нощ обикаляхме заведенията и после директно на тренировка

NetNews

Бившият нападател Антонио Касано разкри, че с Франческо Тоти са били “партия” в началото на периода му в Рома преди 20 години и са купонясвали непрестанно.

“През първите 5-6 месеца той нямаше гадже и обикаляхме заведенията до сутринта – сподели Касано пред Striscia La Notizia. – Понякога не лягахме, а отивахме директно на тренировка. После обаче Франческо си хвана приятелка и аз продължих да правя тези глупости сам. Бях само на 20 години тогава… Сега съм щастлив, защото в полунощ вече съм заспал на дивана”.

Някогашният национал на Италия е разочарован от комедийния сериал за живота на Тоти, който в момента се излъчва в ефира на Sky Italia. Персонажът на самия Касано също участва. “Този сериал изобщо не ми хареса – критичен е Антонио. – Да има най-много 5% истина. Всичко друго е измислица. Направили са ме да изглеждам като някакъв натрапващ се човек, от когото семейството на Тоти не може да се отърве. Вижте сега, признавам, че съм напълно луд, когато изляза навън. Но в дома на Франческо винаги съм се държал добре и никога не съм тряскал врати. Да не говорим пък за актьора, който ме играе. Може и да не съм някакъв красавец, ама този е по-грозен и от мен.”.

Източник fakti.bg / Уведомете за фалшива новина

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Запорираха сметките на Венци Стефанов!

Президентът на Славия и член на Изпълкома на БФС Венцислав Стефанов е със запорирани сметки след решение на съда. Това е обезпечение на предявени от футболния агент Николай Жейнов искове. Новината бе потвърдена от адвоката на Жейнов Анна Попова. "Имаме заведено дело срещу Венци Стефанов лично, в качеството му на […]