„Кафе с кауза“ – една нова инициатива на „Изправи се! Мутри вън!” – Ямбол

NetNews

С нова инициатива – „Кафе с кауза“, кандидатите за народни представители от коалиция „Изправи се! Мутри вън!” провокират активността на ямболските граждани. Идеята е в поредица от тематични срещи да се обсъдят конкретни мерки, действия и политики, които да трасират пътя на промяната и да бъдат в основата на новия дневен ред на държавата. Срещите ще се състоят в кафенето на Сити център – Ямбол „Приятели”, намиращо се до офиса на формацията.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

„Нашата амбиция е заедно да напишем, да формулираме следващите политики, които да направят България, града и региона ни по – социални, по привлекателни, по – добро място за живеене. Ние вярваме, че общественият дебат и експертизата на всеки от нас, на всеки човек, ще направят от идеите и предложенията наистина легитимни, прагматични и съдържателни национални цели и приоритети, от които днес България има спешна нужда”, казва водачът на листата Станчо Ставрев.

Първото „Кафе с кауза“ ще се проведе на 15 юни /вторник/ от 18.15 часа.

Темата на срещата е „Ранната детска грижа и предучилищна подготовка – перспективата на безплатните детски градини“.

Предвижда се дискусия и по следните конкретни въпроси:

– Трябва ли детските градини в България да бъдат безплатни?

– Трябва ли да е задължителното предучилищното образование за децата от 4-годишна възраст?

– Осигуряват ли към настоящия момент системата на висшето образоване и висшите училища в България достатъчно подготвени учители?

Ако сте професионално ангажиран с ранната детска грижа и предучилищна подготовка и имате желание да участвате в дискусията, моля обадете се да заявите участие на тел. 0886393133, Станчо Ставрев или пишете на електронна поща stavrev76@abv.bg, призовават от коалицията.

Можете да се включите в инициативата и да споделите вашето мнение и като попълните анкетната карта на следния линк: https://forms.gle/HuZ165BnH26k9UkW7

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Адвокатът на Пламен Узунов: Правят се внушения с манипулативен запис

Видеата нямат звук и съдържанието на разговорите е неизвестно, което стана повод за интерпретации и много въпроси. Пламен Узунов не е коментирал казуса, а от президентството бяха лаконични с реакция, че не реагират на "манипулации". Това коментира адвокатът на президентския съветник Пламен Узунов Емилия Недева, цитирана от "Евроком". Тя заяви, […]