Ким Катрал разкри защо не се завръща като Саманта в продължението на „Сексът и градът“

NetNews

Актрисата Ким Картал, която стана известна с емблематичната си роля на сексуално свободната Саманта в хитовия сериал „Сексът и градът“, потвърди предишни твърдения, че не одобрявала сюжетът на планирания трети филм за четирите дами от Ню Йорк.

Дълго време Ким отказваше да говори за причините, поради които вече не е част от продължението на хитовия сериал. Въпреки че често се спекулираше за отношенията ѝ с дългогодишната ѝ колежка Сара Джесика Паркър, изиграла Кери в сериала, Катрал винаги се е въздържала от отговоря на подобни въпроси, пише БГНЕС.

Една от историите в продължението е за справяне с неловка ситуация, в която 14-годишният син на Миранда трябвало да изпрати на Саманта непоискани от нея снимки на интимните части на момчето.

Ким Катрал сега коментира обвиненията за първи път. Катрал казва, че е предложил алтернативна версия на сценария за по-добър сюжет, но в крайна сметка е отхвърлила ролята.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!
Next Post

Действията на САЩ са необясними

Мексиканският президент Андрес Мануел Лопес Обрадор нарече необясними действията на IDY, които по време на 4 години преговори не отпуснаха „абсолютно нищо“ за развитието на страните от Централна Америка и в същото време спешно инвестираха 30 млрд. USD във войната в Украйна. „Към днешна дата са одобрени над 30 млрд. […]