Киноафишът на Ямбол 29 април – 5 май

NetNews

Програма на Кино „Елит“ – Ямбол:

ЧУДОВИЩА

Дати: 29.04 – 5.05.2022

Час на прожекциите: 19:00

Цена на билетите: 8,00 лв. / 7.00 лв.

Новият български филм „Чудовища“(2022), който излиза на голям екран на 29 април 2022 г., е създаден по идея на Наталия Дукова, която е сценарист и режисьор по монтажа на филма. Филмът е заснет от талантливия оператор Кирил Проданов и е пълнометражен кинодебют на режисьора Калоян Патерков.

„Чудовища“ провокира зрителите по темата за стойността на истинската любов, колко струва тя и може ли да се продаде? И най-вече търси отговор на въпроса “В какво се превръщаме, когато любовта липсва?”

ОГЛИТАТА: ДОБРЕ ДОШЛИ В СМЪРДЕЛГРАД

Дати:: 29.04 – 5.05.2022  

Час на прожекциите: 17:15, допълнителни на: 30.04 – 2.05.22 и от 11:30 часа

Цена на билетите: 8,00 лв. / 7.00 лв.

Семейството на Оглитата си търси нов дом и по пътя си се озовава в Смърделград – едно красиво и спокойно градче. За съжаление Смърделград страда от особено неприятен зловонен проблем – местното сметище. Трябва да се направи нещо! Макс – синът на кмета, е талантлив любознайко, който се надява да намери решение на проблема. Когато на градското сметище Макс среща Оглитата, става ясно какъв невероятен късмет е споходил жителите на града: Оглитата ядат боклук!

ВИКИНГЪТ

Дати: 29.04 – 5.05.2022

Час на прожекциите: 20:30

Цена на билетите: 8,00 лв.

Базиран на древната скандинавска легенда, която вдъхновява Хамлет на Уилям Шекспир, Викингът разказва историята на младия викингски принц Амлет, който е тласнат по пътя на отмъщението, след като става свидетел на убийството на баща си, загинал от ръката на неговия собствен брат. За да сбъдне предопределението си и да се превърне в господар на собствената си съдба, Амлет трябва да преодолее смъртната опасност на красивата, но непрощаваща природа на Исландия, да се бие с вражески кланове и да се изправи пред могъщите и мистериозни сили от митовете и легендите на викингите, а накрая да се изправи срещу най-големия си враг – собствената си кръв.

ЛОШИТЕ МОМЧЕТА

Дати: 29.04 – 5.05.2022

Час на прожекциите: 15:30

Цена на билетите: 8,00 лв. / 7.00 лв.

Никой не се е провалял толкова впечатляващо в опита си да бъде добър, колкото Лошите момчета.

Под ръководството на ненадминатия символ на доброто в техния град – очарователното (но доста арогантно) морско свинче професор Рупърт Мармалад Четвърти – Лошите момчета се заемат да заблудят света, че са влезли в правия път. Скоро обаче г-н Вълк започва да подозира, че правенето на добро наистина може да му даде това, за което винаги е копнеел тайно: да бъде приет (такъв, какъвто е). Когато нов злодей заплашва града, г-н Вълк се наема да убеди останалата част от бандата да станат… Добрите момчета.

СОНИК: ФИЛМЪТ 2

Дати: 30.04 – 2.05.2022

Час на прожекциите: 13:30

Цена на билетите: 8,00 лв. / 6.00 лв.

Култовият син таралеж и откаченият доктор Роботник се завръщат за приключение от ново измерение. Съдбата на света отново е в ръцете на Соник, но този път той няма да е сам.

Ще успеят ли Соник и Тейлс да спасят Земята или този път планът на Роботник ще се окаже безупречен? Ще може ли Соник да порасне и най-накрая да се превърне в героя, за който мечтае? Отговорите ще открием само в кината с развлекателния, динамичен и изпълнен с много хумор и експлозивен екшън Соник: Филмът 2. Прогнозата вещае стопроцентова вероятност за незабравимо филмово изживяване.

Сподели статията, нека повече хора узнаят!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *

Next Post

Tesla постави началото, а сега Ford продължава (ВИДЕО)

Както преди няколко дни ви информирахме, Ford официално стартира производството на своя първи електрически пикап – F-150 Lightning. Заводът в който се сглобява е исторически за марката, тъй като преди над 100 години там е започнало производството на първите превозни средства с марката Ford. За да покажат на клиентите как […]